Žymė:

31SELFIE. ĮRAŠAS NR. 0,99999999.

31selfie

/

This is it.

Ryt ryte 9:40 išskrendu i Oslą, kur prasidės mano kelionė, apie kurią smulkiau rasite praeitame įraše. Jau trečia diena, kaip kažkodėl jaučiu jaudulį, nors, kaip ir nėra dėl ko. Matyt tėvynės ilgesys pradedamas jausti dar neišvykus. Daiktai sudėti, suplanuoti darbai pabaigti (šitoje vietoje meluoju net sau, kad ramiau ant širdies būtų), viskas suruošta, belieka išsimiegot ir įsėst į lėktuvą. 

Keletą paskutinių naktų buvo bemiegės, nes reikėjo pasibaigt darbus, tad spėju Oslas bus nelabai įdomus. Jame esu susiplanavęs pamatyti kažkokį skulptūrų parką ir iškart judėti į Stockholmą, kuriame būsiu apie 22:00 vakare. Stockholme pernakvoju, dieną pasimalu ir vakare, per visą naktį judu i Kopenhagą, kur būtinai reikia aplankyti Freetown Christiania (draugas rekomendavo). Kaip supratau, ten nuo miesto atsiskyrus, kaip atskira valstybė, kuri turi savo įstatymus, na arba jų neturi ir ten viešai pardavinėjami narkotikai ir t.t., tikiuosi, kad išbrisiu iš ten gyvas ir sveikas.

Na, o tolimesni mano planai paaiškės kelionės metu, stengsiuosi rašyti kuo daugiau, nors spėju įrašai bus labai trumpi. Prisegu nuotrauką daiktų, kuriuos vežuosi. Viskas telpa į maža kuprinę, kaip sakoma – neapsisunkinu. Rūbų nusprendžiau nesiimti išvis, tai tik papildomas svoris, nuvykęs į šalį tiesiog nusipirksiu, ko reikės, o kai nebereikės – išmesiu. Vėlgi – neapsisunkinu (labai tikiuosi rasti visokių t-širtų ir apatinių po 1 eurą).

Telefonas prikeltas Lietuviškos muzikos (Vytautas Kernagis, Rondo, Aktorių trio, L+ ir t.t.), nes spėju, jog jos pasiilgsiu. Prieš pakylant, Karmėlavoje reikės suvalgyti dvidešimtaštuonisupuseXL cepeliną, kad kokias 6 dienas savyje turėčiau dalį Lietuvos.

Tai ką, laikas pasakyti “viso gero”. Gražios vasaros visiems.